Referat: IF Mölndal Hockey - Olofströms IK

Mölndal Hockey - Olofströms IK 6-2 (2-1, 2-1, 2-0)
Skott: 20-33
Utv. 10-6

Efter att ha gjort en riktig kämparinsats mot Troja-Ljungby i Tisdags så ville vi bygga vidare på det i dagens match.

Första perioden så spelar vi på det sättet vi INTE ska spela på med lite energi, dålig fart på både rören och pucken. Olofström är det bättre laget men vi har lite tur med målskyttet och vi kan gå till pausvila med en 2-1 ledning.

Andra perioden ser ut som i första där vi i egen zon inte får stopp i spelet och Olofström får långa anfall på oss. Axel i kassen gör en riktigt bra insats i kassen. Men samtidigt så är jag ganska nöjd med att vi håller tätt trots att vi stundtals är utspelade. Vi ligger på rätt sida och gör det jobbigt för Olofström att vinna insidan. Vi är även i denna perioden effektiva framåt och vinner även denna period 2-1.

Tredje perioden är matchens bästa där vi äntligen får fart på pucken vilket gör att vi kan vi kan åka oss till öppna ytor och vara kreativa. 5-2 är riktigt snyggt där vi gör ett riktigt "klapp klapp" mål.

För att summera så är vi riktigt effektiv i våra avslut och vi blir bättre och bättre på att hålla tätt när spelet inte stämmer. Sköt också att studsa tillbaka på vinnarspåret igen.

Hatten gick idag Hattrick målskytten Benjamin Perhonen som ÄNTLIGEN har börjat skjuta!!